<th id="szbdf"></th>
      <span id="szbdf"><dl id="szbdf"></dl></span>
      <span id="szbdf"><video id="szbdf"></video></span>
      <progress id="szbdf"><noframes id="szbdf">
      <th id="szbdf"></th><th id="szbdf"></th><ruby id="szbdf"></ruby>
      <th id="szbdf"></th>
      <th id="szbdf"></th>
      <progress id="szbdf"></progress>
      <ruby id="szbdf"><dl id="szbdf"></dl></ruby>
      <span id="szbdf"></span>
      <th id="szbdf"></th>
      <span id="szbdf"></span>
      <span id="szbdf"><video id="szbdf"><strike id="szbdf"></strike></video></span>
      <ruby id="szbdf"></ruby>
      <span id="szbdf"></span>
      <th id="szbdf"></th>
      <span id="szbdf"><video id="szbdf"></video></span><span id="szbdf"></span>
      <th id="szbdf"><video id="szbdf"></video></th>
      <span id="szbdf"><noframes id="szbdf"><span id="szbdf"></span>
      <ruby id="szbdf"><dl id="szbdf"><del id="szbdf"></del></dl></ruby>
      <span id="szbdf"></span>

      <output id="szbdf"><font id="szbdf"></font></output>

            <dl id="szbdf"></dl>
            <dl id="szbdf"></dl>
            <li id="szbdf"></li><li id="szbdf"></li>

              <li id="szbdf"></li>
            1. Hi,欢迎来到学赛网

              网站首页 自学考试 成人高考 远程教育 问答

              远程教育

              2018年9月网络教育统考大学英语B模拟练习题及答案(1)

              责任编辑:贺园园 发布日期:2019年03月28日

              摘要:本文提供2018年9月网络教育统考大学英语B模拟练习题及答案(1),对于想顺利通过网教统考的本科生来说,真题模拟练习是非常重要?#27169;?#24076;望大家能好好复习。

              2018年9月网络教育统考大学英语B模拟练习题及答案(1)

              一、交际英语

              1.- Could you do me a favour and take these books to my office?

              - Sure, _______.

              A.for pleasure

              B.I could

              C.my pleasure

              D.more pleasure

              答案:C

              2.- I wonder if I could use your computer tonight?

              - ___________ I'm not using it right now.

              A.Sure, here you are.

              B.I don't know.

              C.It doesn't matter.

              D.Who cares?

              答案:A

              3.- Thank you for calling.

              - _________

              A.Don't mention it.

              B.That's fine.

              C.Nice talking to you.

              D.Call back again.

              答案:C

              4.- Hey, Tom, what's up?

              - __________

              A.Yes, definitely!

              B.Oh, not much.

              C.What is happening in your life?

              D.You are lucky.

              答案:B

              5.- Is Johnthere?

              - _________

              A.Speaking.

              B.I'm not Mary.

              C.Who are you?

              D.Mary is well today.

              答案:A

              二、阅读理解

              The clock struck eleven at night. The whole house was quiet. Everyone was in bed except me. Under the strong light, I looked sadly before me at a huge pile of that troublesome stuff(东西) they call "books".

              I was going to have my examination the next day. "When can I go to bed?" I asked myself. I didn't answer. In fact, I dared not.

              The clock struck twelve. "Oh, dear!" I cried. "Ten more books to read before I can go to bed!" We pupils are the most pity creatures in the world. Dad does not agree with me on this. He did not have to work so hard when he was a boy. The clock struck one. I was quite desperate (绝望的) now. I forgot all I had learned. I was too tired to go on. I did the only thing I could. I prayed, "Oh God, please help me pass the exam tomorrow. I do promise to work hard afterwards, Amen." My eyes were so heavy that I could hardly open them. A few minutes later, with my head on the desk, I fell asleep.

              6.The writer was sleeping and dreaming.

              A.T

              B.F

              答案:B

              7.The writer is a young teacher.

              A.T

              B.F

              答案:B

              8.He finished the ten books.

              A.T

              B.F

              答案:B

              9.He prayed to God because he was desperate.

              A.T

              B.F

              答案:A

              10.He fell asleep on the desk.

              A.T

              B.F

              答案:A

              When John and Victoria Falls arrived in New York City for one-year stay, they did not bring very many things with them. They had planned either to live in a furnished apartment or to buy used furniture. But they soon learned about a new system that more and more people are using. The renting of home furnishings (bed, tables, dishes, and so on) has become one of America’s fastest growing businesses.

              What kinds of people rent their home furnishings instead of buying them? People who are international business or government officials, foreign students, airline workers, young married couples - people whose job or business may force them to move frequently from one city to another. They save a lot of trouble and the cost of moving their furniture each time. They simply rent new furniture when they reach their new homes. Young people with little money do not want to buy cheap furniture that they may soon dislike. They prefer to wait until they have enough money to buy furniture they really like. Meanwhile, they find they can rent better quality furniture than they could afford to buy.

              One family, who now have a large, beautiful home of their own, liked their rented furniture so much that they decided to keep renting it instead of buying new things. But usually people don’t like to tell others about it. The idea of renting home furnishings is still quite new, and they are not sure what their neighbors might think.

              11.Which of the following has become one of America’s fastest growing businesses?

              A.Selling home furnishings.

              B.Renting furnished apartments.

              C.Selling used furniture.

              D.Renting home furnishings.

              答案:D

              12.Why do some people prefer to rent furniture?

              A.Because the furniture they get in this way is new.

              B.Because it saves them a lot of money.

              C.Because it saves them much trouble and money.

              D.Because they can always get better quality furniture in this way.

              答案:C

              13.What can you infer from the passage?

              A.The idea of renting furniture is not acceptable.

              B.Renting furniture is not popular in the couple’s home town.

              C.Only those who don’t have enough money to rent furniture.

              D.People usually grow to like the furniture they have rented.

              答案:B

              14.Which of the following can best serve as the title of the passage?

              A.Rent or Buy?

              B.A New Way of Getting Home Furnishings.

              C.Furnished Apartments.

              D.A New Idea.

              答案:B

              15.Young people liked renting home furniture because_________.

              A.they have less money

              B.they don’t want to buy old furniture

              C.the new furniture is of good quality

              D.they don’t have much money and don’t want to buy the cheap furniture

              答案:D

              三、词汇与语法

              16.They all go outing on such a warm spring day ______ Mark. He is busy with his lessons now.

              A.beside

              B.besides

              C.except for

              D.except

              答案:D

              17.We were all surprised when he made it clear that he _____________office soon.

              A.leaves

              B.would leave

              C.left

              D.had left

              答案:B

              18.The young lady coming over to us _____ our English teacher; the way she walks tells us that!

              A.must be

              B.can be

              C.would be

              D.could be

              答案:A

              19.It’s ________ that he was wrong.

              A.clearly

              B.clarity

              C.clear

              D.clearing

              答案:C

              20.The boy is not happy at the new school. He has ________ friends there.

              A.few

              B.a few

              C.little

              D.a little

              答案:A

              四、完型填空

              Do you know the story about the fox and the grapes? A fox is ___21___ food. He is very hungry. Now, he stands near a wall. The wall is very ___22___.

              The fox is looking up. He sees a lot of fine grapes ___23___ the wall. He smiles and says, "How nice they are! I want to eat them."

              The fox jumps and jumps, but the wall is too high. He ___24___ get the grapes.

              The fox says, "I must go now. I don't like those grapes. They are green. They are not ___25___ to eat."

              21.

              A.looking for

              B.good

              C.on

              D.high

              E.can't

              答案:A

              22.

              A.looking for

              B.good

              C.on

              D.high

              E.can't

              答案:D

              23.

              A.looking for

              B.good

              C.on

              D.high

              E.can't

              答案:C

              24.

              A.looking for

              B.good

              C.on

              D.high

              E.can't

              答案:E

              25.

              A.looking for

              B.good

              C.on

              D.high

              E.can't

              答案:B

              五、英译汉

              26.But it looks like something I would never buy.

              答案:但它看起来就像是我绝不会买的东西。

              27.He tried many times to pass the examination, and in the end he succeeded.

              答案:好多次他试图通过考试,最后他成功了。

              28.I've never heard such a good music in a game.

              答案:我在游戏里?#28216;?#21548;过这样好的音乐。

              29.Apples here like water and sunshine.

              答案:这里的苹果喜欢水和阳光。

              30.There is a large amount of energy wasted due to friction(摩擦).

              答案?#27827;?#20110;摩擦而损耗了大量的能量。

              31.Ted and William have lived under the same roof for five years.

              答案:泰德和威廉已经在同一个屋檐下生活了五年了。

              六、写作

              32.写作

              Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

              1.介绍你的一位老师;

              2.喜欢这位老师的理由。

              My Teacher

              答案:无

              本文内容由网友发布,仅代表网友个人经验或观点,不代表本网站立场和观点。如果本文侵犯?#22235;?#30340;知识产权,请与我们取得联系,我们会及时修改或删除。 本文地址:http://www.alqi.tw/yuanch/21278.html

              更多精彩内容,请关注学赛网官方微信(打开微信搜索 “xuesaizikao?#20445;?#25110;扫描下方二维码↓↓↓
              关注学赛

              关于学赛 免责声明 网站地图 商务合作 联系我们

               学赛网  版权所有  ?2001-2019  湘ICP备10203241号-5  湘公网安备 43019002000673号  营业执照

              新疆体彩十一选五